torsdag 14. mars 2013

TID for SALAT!




Jeg har helt dilla på salat om dagen - må være vårens anmasj:-)  Dette er en salat med Bresaola (italiensk variant av lufttørket, lettsaltet oksefilet som har modnet i 2-3 måneder), chévre (fransk geitost), jordbær og pærer. Superfrisk og god!

Oppskrift på Salat "Bresaola"
(2 personer) Alle ingredienser får du kjøpt på Meny

1 pk. salat, f.eks Baby Leaf Mix (ferdig vasket)
1 pk. (70 g)  Bresaola (alternativ: parmaskinke eller fenalår)
50 gr. chévre
1 pære skjæres i båter
8 stk. jordbær skjæres i båter
En håndfull ristede og salte gresskarkjerner (kjøpte ferdig)
Ca. 2 ss Olivenolje
Ca. 2 ss Balsamico
Pepper

Bland litt olivenolje og pepper i salaten. Ha salaten over på et fat og legg på Bresaola, pære og jordbær. Hell over litt balsamico og deretter smuldrer du geitosten over. Strø på gresskarkjerner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar